Hoe kan ik ontspannen en stressvrij verhuizen?

Deze 6 tips helemaal voor jou!

 

Komt er een verhuizing aan of zit je middenin een verhuizing?

Deze week staat verhuisstress centraal bij de ‘adem uit, adem in’ blog. Waarom hoor ik je denken?

 

Om de 2 volgende redenen:

 1. Wist je dat verhuizen in de top 3 van meest stressvolle en ingrijpende gebeurtenissen in je leven? Hij staat op plaats 2.
 2. VERHUISBERICHT hoofdkantoor C-Coaching van Amsterdam naar Utrecht inclusief VERHUISCADEAU voor jou.

 

Verhuizen, het heeft een enorme impact. De hoeveelheid organisatie en regelwerk wat er op je afkomt en de chaos aan dozen en spullen in je huis. Klussen en verbouwen. Samenwerken met de mensen met wie je woont. Vermoeidheid en eventuele korte lontjes, meningsverschillen. Wellicht herken je het van een eerder verhuizing. Ook het emotionele stuk van afsluiten op de oude plek en opnieuw beginnen op de nieuwe plek telt mee.

 

Hier de 6 tips om jouw verhuizing meer ontspannen en stressvrij te laten verlopen:

 

 1. Begin op tijd: maak een lijst voor de regeldingen, opzeggingen, overschrijvingen adreswijzigingen, benodigdheden verhuizen ect…

 

 1. 1 tas in je huis voor alle belangrijke spullen: Zet 1 tas met o.a. sleutels, belangrijke administratie, paspoort op dezelfde plek. Zodat je hem altijd hebt als je zaken moet regelen.

 

 1. Adempauze: Soms hebben we de neiging om snel verhuizen en alleen maar door gaan. Dan is het tenminste snel voorbij. Mijn tip: Neem adempauze. Neem een moment voor jezelf; ga een rondje lopen, sporten, ontspannen liggen, boekje lezen. Vervolgens kan je weer verder met inpakken

 

 1. Adem naar de buik tijdens adempauze: Zo geef je het zenuwstelsel en hormoonstelsel een sein dat ze mogen ontspannen en dat er geen gevaar meer is. Bij stress adem je namelijk in je borst. Breng de adem dus weer naar je buik.

 

 1. Zorg voor goede slaap: neem voldoende rust nachts. Slaap voldoende uur en zorg voor een plek die zo comfortabel mogelijk en donker mogelijk is.

 

 1. Maak goede afspraken samen: wie doet wat en wanneer en hoe je op elkaar reageert als het even te veel is. Zo hou je het gezellig en sta je samen sterk als team.

 

De inspiratie voor deze blog komt vanuit mijn eigen verhuizing.

 

Verhuizing C-Coaching en wat dit betekent voor jou:

 

VERHUISBERICHT hoofdkantoor C-Coaching van Amsterdam naar Utrecht.

 

Vanaf 1 juni is C-Coaching te vinden in Utrecht stad.

Dit betekent het voor jou:

 1. Stresspreventietrainingen voor bedrijven blijven incompany op locatie door heel Nederland.

 

 1. De ademworkshops en ademcoachgroepen voor particulieren gaan gewoon door in Utrecht en Nijmegen en stoppen voorlopig in Amsterdam. Binnenkort verschijnen de data voor het najaar op de website. Er komt ook een 3-daagse voor gevorderde ademklanten.

 

 1. De privéademsessies zullen steeds minder in Amsterdam plaatsvinden en vanaf 1 juni vooral plaatsvinden in de prachtige nieuwe locatie midden in Utrecht. Ik deel verhuiscadeau ‘s uit op mijn website. Ben je geïnteresseerd in een ademsessie ter kennismaking? Dit is een unieke kans. Link onderaan deze blog.

Ben je al klant bij mij dan heb ik een extra verhuiscadeau erbij voor jou. Reageer dan door te replyen op deze email.

 

 1. Ademworkshops, ademdemonstraties, of adembewustzijn als onderdeel van jouw opleiding of mastermind zijn op locatie.

 

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mijn klanten vanuit alle provincies in Nederland te bedanken voor het vertrouwen in C-Coaching en de prettige samenwerking. Ken je mensen in omgeving Utrecht waarvoor een ademcoachsessie echt iets is. Feel free om deze blog door te sturen. Of ze door te verwijzen naar de website.

VERHUISCADEAU speciaal voor jou: Wil jij gebruik maken van het VERHUISCADEAU? Ga naar

https://www.c-coaching.nl/verhuiscadeau/

 

Just breathe en tot het volgende adem uit, adem in rustgevende inspiratiemoment.