Succesverhalen van de avonturiers die je voor gingen

Ervaringen Exclusief individueel Breathwork coachtraject

Van alleen maar werken en geen ander doel meer met mijn leven zien naar weer weten wat ik anders wil en nu ruimte maken om dat weer te kunnen Het was een tijd van overleven. In juli 2019 eindigde mijn relatie waardoor er veel in mijn leven veranderde. Als jong ondernemer was mijn bedrijf nog niet financieel stabiel wat al snel tot grote geldzorgen leidde nu ik dat alleen moest doen. Terug in loondienst was voor mij geen optie. Op de vlucht voor het verdriet van mijn relatiebreuk en door de geldzorgen was werken het middel naar vrijheid en mijn uitvlucht voor de pijn. Zodra ik mijn ogen opendeed begon ik en zo ging ik door tot ik naar bed ging. Fast forward is het 9 maanden later wanneer ik overwerkt en nog steeds vechtend voor mijn bedrijf bij Cynta een ademcoachingstraject doe. Het bedrijf is inmiddels zo gegroeid dat het financieel stabiel is. Mijn eigen leven bestaat nog vooral uit werken. Door de sessies bij Cynta begin ik in te zien dat er meer in het leven is dan werken. Door haar begeleiding krijg ik weer plezier in wat ik doe en ga ik vanuit meer ontspanning aan het werk. Ook krijg ik weer ingevingen van dingen die ik graag met mijn leven wil doen naast het werken die ik al jaren niet meer zag. Mijn bedrijf is nog steeds erg belangrijk voor mij. De grootste verandering is dat ik nu veel meer geniet van het werk waar ik in het verleden aan het overleven was. En ik gun mijzelf de tijd om andere dingen te doen. Onlangs was ik bij mijn moeder op visite toen zij zei “Je begint waar grapjes te maken”. Ze had gelijk, dat had ik al lang niet meer gedaan door alles wat er was gebeurd.​
Jeroen (34) Overijssel
Eigenaar, Orthomoleculair Therapeut
” Ik ben heel blij dat ik aan de ademgroep begonnen ben. Ik heb met mijn deelname aan de ademgroep (6 sessies) grotere stappen gezet dan met welke coaching, therapie of begeleiding die ik eerder heb gedaan dan ook. Elke sessie was waardevol en had wisselende uitkomsten. Van tevoren was ik niet altijd bewust wat ik nodig had. Toch sloot de begeleiding van Cynta elke keer precies aan op mijn behoefte van dat moment. Ik heb alles nu super helder. Ik ben van mijn laatste stressklachten af en heb nu de burn-out afgesloten. Ik kan informatie weer beter filteren en prikkels komen niet meer te hard binnen. Ik heb losgelaten wat ik opgekropt had. Ik heb nu helder wat mijn motivatie is achter de keuzes die ik in mijn leven maak. Hierdoor kies ik nu voor een gezonde motivatie als basis van mijn keuzes. Ik kan weer door waar ik 3 jaar geleden vastliep. Ik sta weer helder in het leven en weet welke weg ik wil nemen en wat echt belangrijk voor me is. Ik kan Cynta van den Broek van C-Coaching zeker aanbevelen, omdat ze burn-out ervaringsdeskundige is in combinatie met haar kennis over adem, stress, burn-out, coaching en haar prettige houding. Ze weet een veilige omgeving te creëren waarin je snel groeit. Cynta weet op de juiste momenten in te spelen op de juiste non-verbale signalen en handelt om je verder te helpen in de sessie. Ze heeft een fijne, persoonlijke houding die je uitnodigt om je open te stellen. Ook de nazorg is heel goed. De oefeningen voor thuis zijn fijn en ik wil graag nog meer leren over hoe ik ademhaling in kan zetten in mijn leven. Ik ben geïnteresseerd in de ademopleiding.
Tijn (41) Gelderland
Zorgtechnologie en Innovatie
“Cynta gaat meteen naar de kern. Ik zou met Cynta samenwerken wanneer je sneller en succesvol resultaat wilt. Als je twijfelt, gewoon doen. Resultaat heb je meteen. Ik voel me veel meer ontspannen en energiek. Bizar dat zo iets simpels als de adem zo krachtig is”
Efri (37) Brabant
Eigenaresse Kapperszaak
“Magisch, zo zou ik breathwork van C-Coaching willen noemen. Ik had wel eens ademhalingstherapie gehad en daar voelde ik me dan even beter door. Maar dit was wel een stukje intenser. Ik ging naar Cynta, omdat ik privé door nogal een turbulente tijd ging, waarbij ik het belangrijk vond dat ik me staande zou houden en dicht bij mezelf zou blijven. Ik geloof in de kracht van ademhaling en na meerdere malen gelezen te hebben over breathwork, koos ik voor het Breathwork Coach Traject van C-coaching. Cynta neemt echt de tijd voor je. Voorafgaand aan een sessie kun je vrijuit vertellen en bedenk je samen op welk mantra je gaat ademen. De eerste keer wist ik niet wat ik meemaakte. Door verbonden adem te halen (geen pauze tussen uit en in), ging mijn hele lijf tintelen en had ik het idee dat er van alles van me afviel. Dezelfde dag heb ik mijn hele agenda leeg geveegd, ik wilde alleen maar lekker op de bank liggen en lezen. Ik kwam helemaal tot mezelf. De sessies daarop waren iets minder intens, maar gaven mij wel verlichting en kracht. Daarbij gaf Cynta goede adviezen voor mijn eigen proces. Wat sessies heel mooi maakt, vind ik, is dat je eerst heel intensief ademt, maar dat die ademhaling vervolgens rustiger wordt, totdat je in een soort van meditatieve rust belandt. Waar Cynta in het begin van de sessie coachend duidelijk aanwezig is, is ze op het eind zonder woorden aanwezig. Ik zou het ‘ademhealing’ willen noemen. Mooi is verder dat ik goede handvatten heb gekregen voor oefenen met verbonden ademhaling, om nog meer ruimte te creëren in mijn lichaam. Ik kan elke ondernemer het Breathwork Coach Traject aanraden, want je komt veel dichterbij je kern en dat is wat je krachtig maakt als ondernemer.”
Tim (39) Utrecht
Ondernemer Storyteller
Ik ben een drukke ondernemer en tegelijkertijd heb ik veel stress vanwege een langdurige vechtscheiding. Hoe hou ik alle ballen hoog en weet en voel ik wat de juiste keuzes zijn voor mij. Cynta heeft mij met ademcoaching geholpen om mijn scheiding te verwerken. Hierdoor heb ik gezonde stappen gezet zoals meer rust nemen en weer uit te vinden wat ik leuk en ontspannend vind om te doen en dat weer meer oppakken. De ademcoaching heeft me geholpen met een stuk verwerking van de scheiding, waardoor er ruimte ontstond voor de toekomst en voor mijzelf. Het gaat het nu heel goed met mij.
Jasper (48) Limburg
Ondernemer Infrastructuur
De ademwerksessie met Cynta vond ik heel bijzonder. Ik heb mij door diverse coaches laten coachen, alleen een ademwerkcoachsessie, dat was nieuw voor mij. Niet te vergelijken met andere type coaching. Door de liefdevolle en fijne begeleiding van Cynta zakte ik steeds dieper in mijn ademhaling en in mijn lichaam. Zij wist precies de juiste dingen te zeggen en punten te drukken (op mijn lichaam) die nodig waren, om mij verder te helpen. Heel bijzonder wat er bij mij naar boven kwam, een emotioneel stuk, waarvan ik dacht dat ik dat al een plek had gegeven. Blijkbaar mocht ik daar nog een stuk verder in helen en dat voelde zo mooi en bevrijdend. Na de sessie voelde ik mij 20 kilo lichter. De dagen erna heeft dit nog doorgewerkt en zijn er nog wat kwartjes gevallen voor mij. Heel fijn vond ik het ook dat Cynta mij nadien nog gebeld heeft om te checken hoe ik mij voel en hoe het met mij gaat. Ik ga zeker nog een ademwerksessie bij Cynta doen, dat voel ik. Ik kan het iedereen aanraden die op een veilige liefdevolle manier bepaalde blokkades, patronen of gevoelens wilt doorbreken, zodat ook jij je 20 kilo lichter kan voelen.​
Daphne (35)
Lifecoach, Intuïtiecoach
Dankzij het Breathworkcoachtraject bij C-Coaching ben ik nu helemaal klaar voor een volgende fase in mijn leven. Ik kan me nu veel beter staande houden in stressvolle of drukke periodes van hard werken voor mijn business. Ik blijf open en in verbinding met mezelf en de mensen om me heen. Het breathworkcoachtraject heeft me verdieping gegeven. Het was exact het geen wat ik nodig had om alles te doorvoelen. Door de heldere start en afsluiting van het traject gaf mij dit heel veel rust en bracht het me terug naar mijn basis als mens. Cynta merkt meteen bij binnenkomst of ik in verbinding was of niet en sloot daar met de juiste oefeningen op aan. Ik ben dankbaar hoe dat ze mij begeleidt heeft naar een paar doorbraken en 1 bijzondere doorbaak specifiek de omarming van mijn inner child. Ik zorg nu veel beter voor mezelf.
Tim (40) Noord-Holland
Ondernemer Adviesbureau en Internationale detailhandel
“Cynta is in staat mensen (aan) te raken en zichzelf op een manier te laten ervaren die ze niet of niet meer kennen.”
Jean (45) Gelderland
Ondernemer ambachtelijke staalbewerking
Voordat ik bij Cynta kwam had ik al op verschillende manieren geprobeerd los te komen van mijn langdurige stress en paniekaanvallen. Toen ik in aanraking kwam met Cynta had ik gelijk het gevoel dat het breathwork traject meer zou opleveren. Ik wilde niet meer door stress beperkt worden en meer uit het leven halen, zowel persoonlijk als op ondernemend vlak. Cynta is heel professioneel en begripvol en weet een kalmte te bewaren die je zelf ook gerust stelt. Het is heel prettig met haar samen te werken. Ze geeft je het gevoel dat alles goed is, wat er ook gebeurd. De begeleiding van Cynta tijdens de sessies werkte voor mij heel goed om er nog meer uit te halen. Ze geeft goed aan als je ademhaling afdwaalt en weet de goede drukpunten te gebruiken zodat je daar naartoe kan werken. Ik stond er versteld van hoe snel de vooruitgang merkbaar was en voornamelijk ook aanhoudt. Hoe je jezelf zo vast kan zetten van binnen en wat er allemaal gebeurd als je dit loslaat. Ik voelde een groei en een energie bij iedere sessie. Ik ging vol nieuwe inzichten en zonder spanning naar huis. Het voelde alsof al het vertrouwen wat ik in mezelf kwijt was weer terug kwam door deze magische ervaring. Ik kon door te ademen door mijn paniekaanvallen heen en bij mijn diep weggestopte emoties. Ik voel me vrijer en lichter dan ooit en heb het gevoel al mijn avonturen weer aan te kunnen! Ik zou Cynta zeker aanbevelen om je lichaam en je mindset op te ruimen als het ware. Een reset knop in te drukken en dichter bij de persoon te komen die je voor alle strubbelingen altijd al was. Het geeft je energie en inzicht om zowel op persoonlijk vlak als op ondernemend vlak sterk in je schoenen te staan en nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Sylvia (31) Utrecht
Ondernemer creatieve sector
Ik voelde me snel vertrouwd en kon helemaal mezelf zijn bij Cynta. Cynta kan goed luisteren en oordeelt niet. Ze is energiek en heeft een motiverende energie. Cynta helpt je met haar frisse kijk, humor, expertise en ademsessies. Op een luchtige manier. Ik raad je aan om met Cynta te werken wanneer je vast loopt in je gedachten en een wattenhoofd hebt. Je geblokkeerd voelt, geen stap meer kunt zetten of door de bomen het bos niet meer kan zien. Cynta breekt de blokkades en weerstand die mensen hebben open. Ze helpt mensen in verbinding komen met hun lichaam. Waardoor er meer ruimte ontstaat. Ze brengt bij wijze van spreken: weer een heldere hemel en weer lucht en ademruimte in het leven van mensen.”
Daphne (35) Noord-Holland
Life Coach
Voordat ik me door Cynta liet coachen had ik veel last van piekeren en slecht slapen. Ik vond het lastig om werkgerelateerde keuzes te maken, had angst om fouten te maken en liet me beïnvloeden door wat anderen van me zouden denken. Ik vind het heel bijzonder wat breathworksessies met je doen. Zowel tijdens de sessie als daarna: de tintelingen in het lichaam, de emoties die je voelt en de ontspanning en de lichtheid daarna. Ik voel me meer met mijn voeten op de grond staan. Alles stroomt meer en ik ben meer in verbinding met mijn lichaam en mezelf. Ook ben ik in beweging gekomen. Door breathwork heb ik een betere nachtrust, meer helderheid m.b.t. keuzes maken in werk en het gevoel dat ik me minder hoef te laten beïnvloeden door wat andere mensen van de keuzes vinden. Cynta is heel professioneel en ervaren. Ze geeft je een heel erg veilig en vertrouwd gevoel en ze voelt goed aan wat je nodig hebt tijdens de sessie. Ze neemt echt de tijd voor je.
Floor (46) Zuid-Holland
Arts

Ervaringen avonturiers Breathwork ademsessies en groepscoachingprogramma's

‘Cynta gaat tijdens het ademcoachgroepstraject direct naar je kern, maar daar stopt het niet ze laat je er ook vanuit veiligheid en vertrouwen doorheen bewegen, zodat je er aan de andere kant lichter uitkomt. Ik noem haar een bijzondere Adem Sjamaan’
Saskia (43)
Ondernemer Therapeut
Afgelopen zaterdag een privé sessie ademcoaching gehad van Cynta. De sessie was goed georganiseerd in een mooie ruimte en Cynta is heel prettig om mee te werken. Ze is vakkundig, relaxed en heeft een goed gevoel voor humor. Het bewuster ademen was een fantastische ervaring en heeft me veel energie gegeven, zowel op de dag zelf als tot vandaag. Ik voel me nog steeds energieker maar ook heb ik minder last van nekklachten(!) en is het mediteren een stuk dieper. Aanrader dus!​
Mart (36) Gelderland
Personal Trainer, Lifestyle Coach
“Ik ben het type vrij down to earth, eerst zien dan geloven. De ademgroepsessies hadden meer effect dan ik had verwacht en dit heb ik als zeer verrassend en prettig ervaren. De manier waarop Cynta aanwezig is en je begeleidt is erg rustgevend en daardoor ook erg prettig. Ze creëert elke keer een fijne, rustige sfeer waarin alles er mocht zijn. Ik ben energieker en merk dat ik meer gestructureerd ben dan voor de ademsessie.”​
Koen (30)
Docent Basisonderwijs
“Tijdens en na de ademworkshop voelde ik mij heel krachtig. Ik zet nu stappen naar mijn eigen onderneming. Ik geloof erin”​
Joris (44) Limburg
Communicatietrainer
“Ik vond de ademsessie een hele prettige ervaring. De sessie bracht een hoop los waar ik direct mee aan de slag kon. Cynta kon me goed ondersteunen. Ik had het gevoel dat zij precies wist waar ik hulp mee kon gebruiken.”
Daniele (32)
Yoga Teacher
” De ademworkshop heeft me de ruimte gegeven om stil te staan bij wat ik echt belangrijk vind. Het benodigde zetje om mijn baan op te zeggen. Als je dichter bij jezelf wil komen is dit echt een aanrader. Cynta zorgt voor een vertrouwde en veilige omgeving. Ik voel me een compleet ander mens.”​
Karen (40)
HR-Manager
“Ik voel me niet snel veilig in groepen, maar ik verbaasde mezelf dat ik me zo veilig voelde dat ik spontaan wat over mezelf heb gedeeld.” “Ik besefte me dat ik negatieve emoties wegdruk en daarmee ook positieve emoties wegdruk. Dat wil ik niet meer. Tijdens de ademworkshop heb ik weer positieve emoties gevoeld. Ik durf weer meer te voelen.”​
Anne (52)
Het is heel bijzonder om te ervaren tijdens de sessies dat mijn lijf de regie overneemt van mijn hoofd. Dat het lijf door de ademhaling iets doet alsof het een autonoom proces is. De lichamelijke reactie, zoals ontspanning van mijn spieren. Elke ademsessie was weer anders. Ik gaf de signalen van mijn lichaam de ruimte. Het is een goede methode als je altijd zorgt voor anderen, je bezig bent met veel ballen in de lucht houden of veel stressmomenten ervaart in je dagelijkse leven. Het heeft me bewust op mezelf teruggeworpen en me laten zien wat mijn lichaam nodig heeft. Het heeft me meer inzicht gegeven in diepere lagen. Het verdriet en de wrok die ik had weggerationaliseerd. Ik was me er niet bewust van dat het er nog zat en ik er zoveel last van had. Daar was ik met mijn ratio en praten nooit bijgekomen. De ademsessies hebben de onderliggende bron, oorzaken en effecten van de stress, spanning, onvrede of negatieve dingen waar ik mee te maken had, bloot gelegd. Cynta is zeer deskundig waardoor ik mij veilig voelde. Ze is rustig en heeft een nuchtere kijk. Ze creëert de omgeving voor de ademsessies zo dat ze het meeste effect hebben. Haar relativeringsvermogen werkt heel prettig, ze is down to earth en duidelijk. Ze geeft geen standaard coaching, maar heeft echt afgestemd op wat ik nodig had. De ademsessies hebben mij letterlijk geestelijk en lichamelijk ruimte gegeven om meer te ontspannen, minder gejaagd te zijn, minder bezig te zijn met het volgende wat moet komen in mijn leven. Ik voel me goed en rustig, kan beter ontspannen en genieten, zonder onrust. Ik hang minder voor de tv, maar lees nu boeken en kan me hier helemaal in verliezen. Dat kon ik voor de ademgroepscoaching niet meer. Ik voel me minder afgestompt en ben meer in contact met mijn gevoel. Ik voel me actiever en stel minder dingen uit. Ook heb ik de traumatische gebeurtenis nu een plekje kunnen geven. Ik ervaar lichamelijke en psychische rust. Ik accepteer wat er nu in mijn leven is en ben hier tevreden mee. Ik heb het streven naar beter, meer los kunnen laten. Ook accepteer ik nu dat ik het niet precies weet, welke functie past bij wat ik in de toekomst wil gaan doen. Dit geeft heel veel rust. Ik heb meer rust in het streven naar meer en beter. Dit hoeft niet meer zo geforceerd. Er liggen voldoende kansen.​
Miranda (50) Gelderland
Verpleegkundige voorzitter OR
DSC_9352

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief