Succesverhalen van klanten

Ervaringen klanten Exclusief 1 op 1 Breathwork traject

1. Waar liep je tegenaan voorafgaand aan het breathwork traject?

Voordat ik bij Cynta kwam had ik al op verschillende manieren geprobeerd los te komen van mijn langdurige stress en paniekaanvallen. Maar achteraf bleek iedere keer dat het maar een tijdelijke oplossing was, een soort pleister op de wond. Keer op keer kwam het weer terug en ik wist niet meer welke weg ik in moest slaan. 


Toen ik in aanraking kwam met Cynta had ik gelijk het gevoel dat het breathwork traject meer zou opleveren. Ik wilde niet meer door stress beperkt worden en meer uit het leven halen, zowel persoonlijk
als op ondernemend vlak.

 

2. Hoe heb je het breathwork traject ervaren?

In het begin vond ik het erg spannend wat mij te wachten stond. De controle loslaten vind ik spannend en dat is nou juist wat je wel moet doen. Cynta is heel professioneel en begripvol en weet een kalmte te bewaren die je zelf ook gerust stelt. Het is heel prettig met haar samen te werken. Ze geeft je het gevoel dat alles goed is, wat er ook gebeurd. De begeleiding van Cynta tijdens de sessies werkte voor mij heel goed om er nog meer uit te halen. Ze geeft goed aan als je ademhaling afdwaalt en weet de goede drukpunten te gebruiken zodat je daar naartoe kan werken.


Ik stond er versteld van hoe snel de vooruitgang merkbaar was en voornamelijk ook aanhoudt. Hoe je jezelf zo vast kan zetten van binnen en wat er allemaal gebeurd als je dit loslaat. Ik voelde een groei en
een energie bij iedere sessie. Ik ging vol nieuwe inzichten en zonder spanning naar huis.

 

3. Welke resultaten heb je behaald met het breathwork traject?

Het voelde alsof al het vertrouwen wat ik in mezelf kwijt was weer terug kwam door deze magische ervaring. Ik kon door te ademen door mijn paniekaanvallen heen en bij mijn diep weggestopte emoties.


Het gevoel bedolven te worden onder die emoties zakte aanzienlijk en ik kon weer emoties voelen en tonen zonder de neiging te hebben om weg te rennen. Het voelt nu bevrijdend om emoties te hebben en
hier op een goede manier uiting aan te geven.


Die emoties die vrijkomen geven je ook gelijk een indicatie of je wel blij wordt van waar je mee bezig bent. Het fungeert als een leidraad om te kijken of je wel doet wat je moet doen. Maar dan moet je deze
emoties natuurlijk wel kunnen gebruiken 😉

Ik voel me vrijer en lichter dan ooit en heb het gevoel al mijn avonturen weer aan te kunnen!

 

4. Waarom zou je Cynta aanbevelen aan andere ondernemers?

Ik zou Cynta zeker aanbevelen om je lichaam en je mindset op te ruimen als het ware. Een reset knop in te drukken en dichter bij de persoon te komen die je voor alle strubbelingen altijd al was. Het geeft je energie en inzicht om zowel op persoonlijk vlak als op ondernemend vlak sterk in je schoenen te staan en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Je krijgt een beter overzicht van waar je hart ligt en waar je naartoe zou willen. Het breathwork traject is enorm praktisch en je hebt er direct profijt van. Ze neemt alle tijd voor de sessies en je ziet haar
enthousiasme groeien op het moment dat jij groeit.

 

Efri (37) Ondernemer, Eigenaresse kapperszaak

Wat was de reden dat ik koos voor de ademsessies bij Cynta van C-Coaching?

Mijn belangrijkste reden was om me zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling, maar het heeft me veel meer opgeleverd.

Ik vond het spannend. De angst voor het onbekende, omdat het mijn eerste bevalling was. Ik wil me graag meer ontspannen en vol zelfvertrouwen voelen.

Daarnaast wil ik meer rust en beter om kunnen gaan met problemen en gebeurtenissen zoals een overlijden in de persoonlijke sfeer en een verhuizing die veel van me vragen naast het runnen van mijn zaak.

Ik wil een goede moeder zijn en het moeder zijn met mijn zaak kunnen combineren.

Ik wil het beste uit mezelf halen. Ik heb het idee dat goed ademhalen daarbij heel belangrijk is.

Wat hebben de ademsessies mij opgeleverd?

Ik heb veel meer van mijn zwangerschap kunnen genieten. Mijn bevalling was echt meer ontspannen. Ik was rustiger, kon me beter concentreren en het proces en de pijn beter omzetten en verdragen.

Er is heel veel opgeruimd van binnen. Ik ben relaxter en maak me niet meer zo druk. Het gaat me makkelijker af om dingen op te pakken en om meer uit mijn leven te halen. Om zo elke dag een betere versie van mezelf te zijn.

Het voelt net als je huis opruimen, maar dan een innerlijke schoonmaak. Persoonlijke dingen kan je toch het beste verwerken door hulp te vragen en er iets aan te doen.

Waarom zou je Cynta en C-Coaching aanbevelen bij anderen

– De begeleiding van Cynta is heel persoonlijk en ze neemt echt de tijd voor jou. Ik zou met Cynta samenwerken wanneer je sneller en succesvol resultaat wilt. Cynta gaat meteen naar de kern.

– Doordat ik nu relaxter ben, kan mijn zakelijke en privéleven veel beter combineren.

– Wanneer je toe bent aan een opgeruimd hoofd en een opgeruimd leven.

– Ik heb veel heftige gebeurtenissen achter elkaar meegemaakt. hier kan ik nu beter mee omgaan naast het runnen van mijn zaak.

– Als je twijfelt, gewoon uitproberen. Resultaat heb je meteen.

1 op 1 Ademcoachtraject Van alleen maar werken en geen ander doel meer met mijn leven zien naar weer weten wat ik anders wil en nu ruimte maken om dat weer te kunnen Het was een tijd van overleven. In juli 2019 eindigde mijn relatie waardoor er veel in mijn leven veranderde. Als jong ondernemer was mijn bedrijf nog niet financieel stabiel wat al snel tot grote geldzorgen leidde nu ik dat alleen moest doen. Terug in loondienst was voor mij geen optie, ik moest en zou kosten wat kost mijn bedrijf in de wereld zetten. Op de vlucht voor het verdriet van mijn relatiebreuk en door de geldzorgen was werken het middel naar vrijheid en mijn uitvlucht voor de pijn. Zodra ik mijn ogen opendeed begon ik en zo ging ik door tot ik naar bed ging met als enige pauzes het reizen van en naar kantoor of om even wat te eten. Fast forward is het 9 maanden later wanneer ik overwerkt en nog steeds vechtend voor mijn bedrijf bij Cynta een ademcoachingstraject doe. Het bedrijf is inmiddels zo gegroeid dat het financieel stabiel is. Mijn eigen leven bestaat nog vooral uit werken. Het is mijn levensdoel om het bedrijf succesvol te maken. Dat is het enige wat op dat moment telt. Door de sessies bij Cynta begin ik in te zien dat er meer in het leven is dan werken. Door haar begeleiding krijg ik weer plezier in wat ik doe en ga ik vanuit meer ontspanning aan het werk. Ook krijg ik weer ingevingen van dingen die ik graag met mijn leven wil doen naast het werken die ik al jaren niet meer zag. Mijn bedrijf is nog steeds erg belangrijk voor mij. De grootste verandering is dat ik nu veel meer geniet van het werk waar ik in het verleden aan het overleven was. En ik gun mijzelf de tijd om andere dingen te doen. Onlangs was ik bij mijn moeder op visite toen zij zei “Je begint waar grapjes te maken”. Ze had gelijk, dat had ik al lang niet meer gedaan door alles wat er was gebeurd.
Jeroen (33)
Ondernemer, eigenaar, orthomoleculair therapeut
Ik ben een drukke ondernemer en tegelijkertijd heb ik veel stress vanwege een langdurige vechtscheiding. Hoe hou ik alle ballen hoog en weet en voel ik wat de juiste keuzes zijn voor mij. “Cynta heeft mij met ademcoaching geholpen om mijn scheiding te verwerken. Hierdoor heb ik gezonde stappen gezet zoals meer rust nemen en weer uit te vinden wat ik leuk en ontspannend vind om te doen en dat weer meer oppakken. De ademcoaching heeft me geholpen met een stuk verwerking van de scheiding, waardoor er ruimte ontstond voor de toekomst en voor mijzelf. Het gaat het nu heel goed met mij”
Jasper (45)
Ondernemer infrastructuur
Groepscoaching ” Ik ben heel blij dat ik aan de ademgroep begonnen ben. Ik kijk er super positief op terug. Ik heb met mijn deelname aan de ademgroep (6 sessies) grotere stappen gezet dan met welke coaching, therapie of begeleiding die ik eerder heb gedaan dan ook. Situatie voor start ademgroep Ik heb moeite met mijn stressregulatie en last van de nasleep van een burn-out. Alle informatie en prikkels komen hard binnen. Doel Mijn doel is dat ik me niet meer dagelijks moet behoeden voor stressoren van buitenaf, maar dat ik ontspannen om kan gaan met de normale stressoren in het leven. Hoe heb je de sessies ervaren? De reeks van 6 sessies heb ik super positief ervaren. Elke sessie was waardevol en had wisselende uitkomsten. Van tevoren was ik niet altijd bewust wat ik nodig had. Toch sloot de begeleiding van Cynta elke keer precies aan op mijn behoefte van dat moment. Ik heb alles nu super helder. Resultaten Ik ben van mijn laatste stressklachten af en heb nu de burn-out afgesloten. Ik kan informatie weer beter filteren en prikkels komen niet meer te hard binnen. Ik heb losgelaten wat ik opgekropt had. Ik heb nu helder wat mijn motivatie is achter de keuzes die ik in mijn leven maak. Hierdoor kies ik nu voor een gezonde motivatie als basis van mijn keuzes. Ik kan weer door waar ik 3 jaar geleden vastliep. Ik sta weer helder in het leven en weet welke weg ik wil nemen en wat echt belangrijk voor me is. Het gaat nu heel goed met mij. Aanbeveling Ik kan Cynta van den Broek van C-Coaching zeker aanbevelen, omdat ze burn-out ervaringsdeskundige is in combinatie met haar kennis over adem, stress, burn-out, coaching en haar prettige houding. Ze weet een veilige omgeving te creëren waarin je snel groeit. Cynta weet op de juiste momenten in te spelen op de juiste non-verbale signalen en handelt om je verder te helpen in de sessie. Ze heeft een fijne, persoonlijke houding die je uitnodigt om je open te stellen. Ook de nazorg is heel goed. De oefeningen voor thuis zijn fijn en ik wil graag nog meer leren over hoe ik ademhaling in kan zetten in mijn leven. Ik ben geïnteresseerd in de ademopleiding. Voordelen ademgroep/reeks van 6 ademsessies Het brengt transformatie teweeg Je zet je ademhaling in om je mentaal en geestelijk welbevinden te verbeteren Voor wie is de ademgroep geschikt? Voor iedereen! Iedereen die persoonlijk wil groeien, die moeite heeft om tot zijn of haar gevoel te komen, die moeite heeft met hulpvormen waarbij alleen gesproken wordt. Voor je persoonlijke ontwikkeling en bij stress en burn-out.“
Tijn (30)
Zorgtechnologie en innovatie
De ademwerksessie met Cynta vond ik heel bijzonder. Ik heb mij door diverse coaches laten coachen, alleen een ademwerkcoachsessie, dat was nieuw voor mij. Niet te vergelijken met andere type coaching. Door de liefdevolle en fijne begeleiding van Cynta zakte ik steeds dieper in mijn ademhaling en in mijn lichaam. Zij wist precies de juiste dingen te zeggen en punten te drukken (op mijn lichaam) die nodig waren, om mij verder te helpen. Heel bijzonder wat er bij mij naar boven kwam, een emotioneel stuk, waarvan ik dacht dat ik dat al een plek had gegeven. Blijkbaar mocht ik daar nog een stuk verder in helen en dat voelde zo mooi en bevrijdend. Na de sessie voelde ik mij 20 kilo lichter. De dagen erna heeft dit nog doorgewerkt en zijn er nog wat kwartjes gevallen voor mij. Heel fijn vond ik het ook dat Cynta mij nadien nog gebeld heeft om te checken hoe ik mij voel en hoe het met mij gaat. Ze gaf mij nog wat extra informatie, waardoor ik nog meer verzachting voelde en alles op een liefdevolle manier voor mijzelf kan laten. Ik ga zeker nog een ademwerksessie bij Cynta doen, dat voel ik. Ik kan het iedereen aanraden die op een veilige liefdevolle manier bepaalde blokkades, patronen of gevoelens wilt doorbreken, zodat ook jij je 20 kilo lichter kan voelen.
Daphne (33)
Lifecoach, intuitiecoach

Wat anderen zeggen over Cynta?

 Ik voelde me snel vertrouwd en kon helemaal mezelf zijn bij Cynta.

Cynta kan goed luisteren en oordeelt niet. Ze is energiek en heeft een motiverende energie.

Cynta helpt je met haar frisse kijk, humor, expertise en ademsessies. Op een luchtige manier.

Ik raad je aan om met Cynta te werken wanneer je vast loopt in je gedachten en

een wattenhoofd hebt. Je geblokkeerd voelt,

geen stap meer kunt zetten of door de bomen het bos niet meer kan zien.

Cynta breekt de blokkades en weerstand die mensen hebben open.

Ze helpt mensen in verbinding komen met hun lichaam. Waardoor er meer ruimte ontstaat.

Ze brengt bij wijze van spreken: weer een heldere hemel en weer lucht en ademruimte in het leven van mensen.”

Daphne (33), Life Coach

“Cynta is in staat mensen (aan) te raken en zichzelf op een manier te laten ervaren die ze niet of niet meer kennen”

Jean (34) verpleegkundige

Cynta gaat meteen naar de kern. Ik zou met Cynta samenwerken wanneer je sneller en succesvol resultaat wilt. Als je twijfelt, gewoon doen. Resultaat heb je meteen.” 

Efri (37) Eigenaresse kapperszaak

 

 

“Ik voel me veel meer ontspannen en energiek.

Bizar dat zo iets simpels als de adem zo krachtig is” 

Ervaringen klanten Breathwork ademsessies en groepscoachingprogramma's

Afgelopen zaterdag een privé sessie ademcoaching gehad van Cynta. De sessie was goed georganiseerd in een mooie ruimte en Cynta is heel prettig om mee te werken. Ze is vakkundig, relaxed en heeft een goed gevoel voor humor. Het bewuster ademen was een fantastische ervaring en heeft me veel energie gegeven, zowel op de dag zelf als tot vandaag. Ik voel me nog steeds energieker maar ook heb ik minder last van nekklachten(!) en is het mediteren een stuk dieper. Aanrader dus!
Mart Jansen (35)
Personal Trainer, Lifestyle Coach
Privéademsessie “Ik vond de ademsessie een hele prettige ervaring. De sessie bracht een hoop los waar ik direct mee aan de slag kon. Cynta kon me goed ondersteunen. Ik had het gevoel dat zij precies wist waar ik hulp mee kon gebruiken.”
Daniele (26)
Yoga Teacher
Privéademsessie ” Mijn ademsessie bij Cynta in november was een bijzondere ervaring. Ik voelde mij volledig vertrouwd door de rust die Cynta uitstraalde. Ze bereidde mij goed voor en begeleide mij zeer deskundig door de sessie heen. Ik heb tijdens de sessie veel boosheid en verdriet, wat ik onbewust vast hield, uit mijn systeem kunnen werken waardoor ik veel meer rust daarna ervoer. Dit heeft aangehouden in de weken daarna. Ik voel me veel meer in balans. Als je van je zelf merkt dat er processen in je onbewuste spelen waar je van af wilt, als je benieuwd bent naar hoe je in contact kunt komen met je lijf op een ander level. Dan raad ik je aan om een sessie bij Cynta af te spreken. Cynta is deskundig, heeft een warme persoonlijkheid. Cynta is in staat om de rust en het vertrouwen te creëren zodat ik mij volledige over kon geven.”
Miranda (50)
Verpleegkundige voorzitter OR
AdemGroepscoaching “Ik ben het type vrij down to earth, eerst zien dan geloven. De ademsessies hadden meer effect dan ik had verwacht en dit heb ik als zeer verrassend en prettig ervaren. De manier waarop Cynta aanwezig is en je begeleidt is erg rustgevend en daardoor ook erg prettig. Ze creëert elke keer een fijne, rustige sfeer waarin alles er mocht zijn. Ik ben energieker en merk dat ik meer gestructureerd ben dan voor de ademsessie.”
Koen (29)
Docent basisonderwijs
Ademworkshop ” De workshop heeft me de ruimte gegeven om stil te staan bij wat ik echt belangrijk vind. Het benodigde zetje om mijn baan op te zeggen. Als je dichter bij jezelf wil komen is dit echt een aanrader. Cynta zorgt voor een vertrouwde en veilige omgeving. Ik voel me een compleet ander mens.”
Karen (39)
HR-Manager
Ademworkshop “Ik voel me niet snel veilig in groepen, maar ik verbaasde mezelf dat ik me zo veilig voelde dat ik spontaan wat over mezelf heb gedeeld.” “Ik besefte me dat ik negatieve emoties wegdruk en daarmee ook positieve emoties wegdruk. Dat wil ik niet meer. Tijdens de workshop heb ik weer positieve emoties gevoeld. Ik durf weer meer te voelen.”
Anne (44)
Ademworkshop “Tijdens en na de ademworkshop voelde ik mij heel krachtig. Ik zet nu stappen naar mijn eigen onderneming. Ik geloof erin”
Joris (44)
Ondernemer, Communicatietrainer
De reden van deelname aan de ademgroepscoaching Ik wil het gevoel van klem zitten doorbreken en mijn boosheid losmaken. Fysiek en psychisch ben ik nog steeds niet mezelf na een traumatische ervaring (agressie incident tijdens mijn werk) Hoe ik de ademgroepscoaching heb ervaren Als mens leef ik altijd in mijn hoofd. Vanuit mijn hoofd probeer ik grip te houden op alles in mijn leven. Tijdens de ademcoachingsessies in de groep werd ik mij hier nog bewuster van. Ook werd ik mij bewust dat mijn lijf een onderdeel is van mij wat aandacht behoeft. Mijn lijf geeft mij signalen en ik was er een kei in om die signalen te negeren. Ik voel me veilig bij Cynta en in de groep waardoor ik me durfde te laten gaan. Er was een korte kennismaking de eerste sessie en er ontstond al snel een open sfeer waardoor iedereen durfde te delen waar zij of hij tegen aanloopt, wat iedereen moeilijk vond. Er was oprechtheid en openheid in de groep. Het was daardoor gemakkelijk om mijn kwetsbaarheid in de groep te laten zien. Het is heel bijzonder om te ervaren tijdens de sessies dat mijn lijf de regie overneemt van mijn hoofd. Dat het lijf door de ademhaling iets doet alsof het een autonoom proces is. De lichamelijke reactie, zoals ontspanning van mijn spieren. Elke ademsessie was weer anders. Ik gaf de signalen van mijn lichaam de ruimte. Ze mochten er zijn en ik heb er na de sessies naar gehandeld. Waarom ik heb gekozen voor de ademgroepscoaching Het prettige van de ademsessies in een groep was het horen van de ervaringen van anderen. De bevestiging dat alles wat ik ervaar goed is. Ik merk dat veel problemen universeel zijn en gedeelde smart is halve smart. Het geeft me herkenning: ik ben niet de enige. In het begin was het wel even een drempel, omdat ik de mensen niet kende, maar die drempel was meteen weg tijdens de eerste ademsessie. Het is een goede methode als je altijd zorgt voor anderen, je bezig bent met veel ballen in de lucht houden of veel stressmomenten ervaart in je dagelijkse leven. Het heeft me bewust op mezelf teruggeworpen en me laten zien wat mijn lichaam nodig heeft. Het heeft me meer inzicht gegeven in diepere lagen. Het verdriet en de wrok die ik had weggerationaliseerd. Ik was me er niet bewust van dat het er nog zat en ik er zoveel last van had. Daar was ik met mijn ratio en praten nooit bijgekomen. De ademsessies hebben de onderliggende bron, oorzaken en effecten van de stress, spanning, onvrede of negatieve dingen waar ik mee te maken had, bloot gelegd. Waarom ik voor ademcoach Cynta van C-Coaching heb gekozen Cynta is zeer deskundig waardoor ik mij veilig voelde. Ze is rustig en heeft een nuchtere kijk. Ze kijkt goed en ziet iets in mijn lijf gebeuren en past daar haar begeleiding tijdens de sessies op aan. Dat voelde heel fijn. Ze creëert de omgeving voor de ademsessies zo dat ze het meeste effect hebben. Haar relativeringsvermogen werkt heel prettig, ze is down to earth en duidelijk. Ze geeft geen standaard coaching, maar heeft echt afgestemd op wat ik nodig had. Mijn resultaten De ademsessies hebben mij letterlijk geestelijk en lichamelijk ruimte gegeven om meer te ontspannen, minder gejaagd te zijn, minder bezig te zijn met het volgende wat moet komen in mijn leven. Het heeft me geholpen om meer in het nu te blijven. Ik voel me goed en rustig, kan beter ontspannen en genieten, zonder onrust. Ik hang minder voor de tv, maar lees nu boeken en kan me hier helemaal in verliezen. Dat kon ik voor de ademgroepscoaching niet meer. Ik voel me minder afgestompt en ben meer in contact met mijn gevoel. Ik voel me actiever en stel minder dingen uit. Ik kan beter genieten van het nu. Ook heb ik de traumatische gebeurtenis nu een plekje kunnen geven. Ik ervaar lichamelijke en psychische rust. Ik accepteer wat er nu in mijn leven is en ben hier tevreden mee. Ik heb het streven naar beter, meer los kunnen laten. Ook accepteer ik nu dat ik het niet precies weet, welke functie past bij wat ik in de toekomst wil gaan doen. Dit geeft heel veel rust. Ik wil de verbonden ademhalingstechniek blijven doen, om die rust vast te houden. Ik denk nu bewuster na over hoe hoog leg ik de lat en waarom doe ik dat? Komt het zoeken naar die uitdaging uit mezelf of heb ik me dat aan laten praten. Word ik daar echt gelukkig van? Ik heb meer rust in het streven naar meer en beter. Dit hoeft niet meer zo geforceerd. Er liggen voldoende kansen.
Miranda (50)
Verpleegkundig voorzitter OR