Cynta van den Broek

Levensdanseres, belichaamd persoonlijk leiderschap mentor, Breathwork en Movement facilitator

Voor jou, als je van een verkrampt lichaam en leven naar een vrij leven op eigen voorwaarden wil gaan. Van het verliezen van overzicht in je leven en slaaf zijn van je bedrijf. Naar op jouw voorwaarden vrij leven met meer tijd, energie en plezier.

Een goede mindset is niet voldoende als je je lichaam daar niet in meeneemt. Het lichaam is de ingang naar mentale, emotionele, spirituele en fysieke fitheid. Dat noem ik belichaamd persoonlijk leiderschap. 

Uitspraken van Cynta die regelmatig terugkomen 

‘Volle angst vooruit. Ik kies voor leven vanuit liefde, niet vanuit angst.’

‘Vrijheid begint bij innerlijke vrijheid, daarna volgt de buitenwereld’

‘Plezier is de richtingaanwijzer die ik volg’

 

Cynta raakt je, laat je anders naar jezelf kijken en zet je in beweging

C-Coaching Centrum voor belichaamd persoonlijk leiderschap door breathwork – movement en mentoring

Locatie  –   Wereldwijd online  Nederlands- en Engelstalig  – Live Kanaalweg 84A te Utrecht.

Mentoring & Coaching ~ belichaamd leiderschap groepsmentortrajecten 

Training ~ Membership en online cursus

Retraites ~ Warmwater Breathwork retraite weekend 

     

      8 x Cynta

 • Sinds 2016 holistisch ademtrainer en -coach
 • 4 Opleidingen Breathwork/ademcoaching: leerde mij om meer vanuit zachtheid, meer onvoorwaardelijke zelfliefde, moeiteloosheid en ontspanning te ondernemen en leven
 • 18 jaar ervaring in het trainen, lesgeven en werken met groepen
 • 10 jaar psychiatrisch verpleegkundige: ‘Ik heb honderden levens geleefd door de ogen van de 1000en cliënten’
 • Nuchtere Brabantse zachte G, belichaamde praktische spiritualiteit
 • Firestarter: Cynta raakt je en zet je in beweging. Ze gaat direct naar de kern. Voor een sneller en succesvol resultaat
 • Cynta heeft sinds 2020 hersenletsel overwonnen en haar gezondheid, sociaal leven en bedrijf vanuit leven op bed, weer opnieuw opgebouwd. Sindsdien geeft ze de lessen en hacks van zelfheling door aan haar klanten. Movement is hierdoor een belangrijke pilaar geworden binnen de methodiek van C-Coaching. Epiphora Methode coach van het eerste uur. 
 • Reislustige avonturier en solotraveler. Ik ben werkzaam geweest in een ziekenhuis in Afrika. Daar heb ik leren lachen om mijn problemen

Het ontstaan van C-Coaching

Visie

Binnen C-Coaching werk ik met de StressVRIJLeven-methode. Hierin is alle kennis, kunde, onderzoeken, methodes en ervaring vanuit mijn 16 jaar begeleiden/coachen/trainen en opleiden binnen de psychiatrisch veld van de reguliere gezondheidszorg en de wijsheden, transformerende technieken vanuit de alternatieve gezondheidszorg en mijn werk binnen C-Coaching samen tot een geheel gesmolten.

Ademwerk (Breathwork), Holistische Coaching, NLP en mindsettraining hebben hun plek binnen deze methode. De levenslessen uit verschillende culturen op diverse continenten, opgedaan tijdens mijn wonen, werken en reizen als avonturier en solotraveler maken de methode rond.

Ik geloof in de holistische mens: lichaam, gedachten en emoties hebben invloed op elkaar. Jouw probleem of uitdaging kan dus ook vanuit die drie verschillende routes aangevlogen worden.

C-Coaching staat voor authenticiteit, kwaliteit, veiligheid en empowerment. Allen nodig voor jou om te kunnen groeien.

De trajecten en trainingen bij C-Coaching worden zowel intuïtief, vanuit gevoel als actie- en resultaatgericht begeleidt. Je verbetert jouw fysieke fitheid, mentale fitheid, emotionele fitheid en spirituele fitheid. Deze 4 vormen de pijlers van de StressVRIJLeven-methode en jouw stabiele basis fundering voor jou vrije leven op jouw voorwaarden.

Missie

Een stressvrij Nederland is waar ik voor ga met C-Coaching. Wanneer jij jezelf op de eerste plaats zet en door onze samenwerking van je stressklachten afkomt en een vrij leven leeft op jouw voorwaarden. Dan kan jij niet alleen goed doen voor jezelf, maar ook meer goed doen voor een ander. Ik geloof heel erg in het principe help jezelf en help daarmee een ander. Laat je dragen juist als je zelf anderen draagt binnen je beroep. 

Naast dat ik jou van jouw stressklachten afhelp, help jij ook direct iemand anders.

Door een coachtraject of training bij C-Coaching te kopen, draag jij direct bij aan het vergroten van de empowering van meisjes en vrouwen op gebied van zelfvertrouwen, zelfliefde, grenzen aangeven, geldmanagement, seksualiteit en de mindset en plannen creëren die nog meer vrouwen financieel onafhankelijk maken. Hoe? Dat zal ik later hier toevoegen.

“Met hulp groei je sneller”

Wat klanten over Cynta zeggen

 • “Cynta is professioneel, betrouwbaar, gedreven, rustig en heeft een goed gevoel voor humor! Dat laatste maakt dat zij een bepaalde luchtigheid creëert rondom de zware gevoel van de uitdagingen waar mensen mee komen. Dit is ook zeer prettig tijdens de trainingen die Cynta binnen bedrijven geeft.”
 • “Cynta weet waar ze het over heeft en is ook nog een ongelofelijk warm en leuk mens”
 • “De combinatie van nuchterheid, resultaatgerichtheid en empathie en gevoeligheid maakt dat Cynta goed is in wat ze doet. Ze krijgt jou weer in beweging en heeft gevoel voor avontuur. Ze heeft een levendige energie en trekt daarmee mensen mee. Een van haar kwaliteiten is haar positiviteit. Als je dingen wil doen ondanks dat je het spannend vindt of nog niet alles weet, dan raad ik je aan om met Cynta samen te werken. Ze heeft begrip, luistert en geeft ruimte aan de angsten en moeilijkheden, maar tegelijkertijd zegt ze en nu ga je toch. Je gaat het doen! Cynta raakt je echt met haar energie. Ze geeft hoop en is een bruistablet die jouw levensknop aan zet!”
 • “Wat Cynta doet is ademhealing, ze is een bijzondere ademsjamaan”
 • “Ik voelde me snel vertrouwd en kon helemaal mezelf zijn bij Cynta. Cynta kan goed luisteren en oordeelt niet. Ze is energiek en heeft een motiverende energie. Cynta helpt je met haar frisse kijk, humor, expertise en ademsessies. Op een luchtige manier.
 • Ze draagt soms ideeën aan en laat bij mij of het bij me past. Ze is openminded en gebruikt humor in haar coaching. Ze zet me in beweging, creëert oja-momenten en zet mijn lichtjes aan qua mogelijkheden. Ze heeft een frisse kijk op zaken en slaat vaak de spijker op de kop.
 • Ik raad je aan om met Cynta te werken wanneer je vast loopt in je gedachten en een wattenhoofd hebt. Je geblokkeerd voelt, geen stap meer kunt zetten of door de bomen het bos niet meer kan zien.
 • Cynta breekt de blokkades en weerstand die mensen hebben open. Ze helpt mensen in verbinding komen met hun lichaam. Waardoor er meer ruimte ontstaat. Ze brengt bij wijze van spreken: weer een heldere hemel en weer lucht en ademruimte in het leven van mensen.”
 • Cynta heeft een bijzondere energie. Ze is een gids voor hoog opgeleide mensen die veel in hun hoofd zitten, die door blokkades heen willen breken en weer opnieuw willen leren voelen. Cynta staat stevig in haar schoenen en de intensiteit en passie waarmee zij haar bedrijf runt is krachtig. Zij helpt mensen die zichzelf voorbij zijn gelopen en weer dichter bij zichzelf willen komen. Zij ziet snel helder wat de situatie is en wat er mogelijk is. Zij is sterk in het meenemen van mensen in haar energie en enthousiasme. Zij neemt mensen mee op pad, op hun avontuur. Ze is een teacher die overbrengt op anderen hoe zij het goede uit de moeilijke zaken in het leven kunnen halen.”

'Zonder jou geen vrij leven' Zorg goed voor jezelf

20210120-DSC_9108

Inschrijven nieuwsbrief