UNIEK RETREAT
met Warmwater BREATHWORK
2023 VOL
Aanmelden interesse lijst volgende retraite

Inschrijflijst volgende retraite
Vul hieronder jouw naam en e-mailadres in en je komt direct op de wachtlijst voor het eerstvolgende retreat weekend.

Vul hieronder je gegevens in:

EEN WEEKEND IN ALLE RUST MET FOCUS OP DE INTERNE JIJ BEZIG, DIEPE ONTSPANNING IN EEN VEILIGE BUBBEL MET GELIJKGESTEMDEN, MET DE NADRUK OP ZIJN EN PLEZIER

ZODAT JE JE WEER ALS HERBOREN VOELT

Kan je niet wachten met ademwerk tot de volgende retraite. Vraag hieronder een matchcall aan om te kijken of het individuele of het groeps breathwork coachtraject wat voor je is. 

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS DIE JE VOORGINGEN

Review Huub (45), Ondernemer marketing recreatie branch

Ik heb meegedaan met deze retraite vanuit nieuwsgierigheid naar het onbekende en wat dat me kon brengen. Het kwam op mijn pad.

 

Hoe heb ik de retraite ervaren?

Als thuis komen, een warm welkom en veilige geborgen omgeving bij de groep en Cynta en haar team. 

Ik kon helemaal mezelf zijn zonder een muur omhoog te houden.

 

Wat heb ik bereikt met het volgen van de retraite?

Ik heb heel veel niet helpende conditioneringen van me af kunnen gooien. Er is een last van mijn schouders gegaan. Die heb ik daar in het water achter gelaten.

Waardoor het onkruid uit mijn tuintje is gehaald waardoor mijn tuin weer is kunnen gaan bloeien.

Ik ervaar nu meer rust en voldoening in mijn leven. Ik ben dichter bij mijn kern gekomen en meer op mijn echte pad. 

 

Waarom zou ik deze retraite bij Cynta C-Coaching.nl aan anderen aanraden?

Cynta is een gids die je vol vertrouwen door het onbekende gebied in jezelf begeleidt. Ze leidt niet vanuit ego maar vanuit kwetsbaarheid en enthousiasme. De connectie met Cynta en haar team was gemakkelijk te maken.

 

Het voelde alsof ik met een raket stapt en een ruimtereis maakt waarin je gewichtloos wordt en ballast afgooit. Je komt in een soort trance en ziet vele mooie dingen. Waarna je weer veilig landt op aarde. Een startschot voor je persoonlijke ontwikkeling. Waarom bij Cynta, omdat je bij haar helemaal jezelf kan zijn. De groep, Cynta en het team klopte helemaal. 

 

Voor wie is deze retraite?

Als je voelt dat er meer is, maar je komt er niet bij. Je klaar bent voor een doorbraak en dichter bij jezelf wil komen. Je samen op reis wil met gelijkgestemden. Vanuit speelsheid, plezier en ook ontspanning. Als je het spannend vind om je aan te melden. Je bent in goede handen.

Ik had het voor geen goud willen missen.

 

 

Eline (33), medewerker cliëntproces in de ouderenzorg

Ik heb meegedaan omdat de eerdere ervaringen met breathwork zijn heel helend voor mij geweest. Om nog meer in mijn eigen kracht te staan en de liefde te laten stromen voelde dit weekend aan om daarvoor de ruimte te nemen. Hoewel ik al afspraken had staan dat weekend voelde het zo ontzettend kloppend. De volgende dag heb ik alle afspraken omgegooid om bij de retraite te kunnen zijn. 

 

Hoe heb ik de retraite ervaren?

Als één groot warm bad. De ontmoeting met mezelf in het bad, de liefdevolle begeleiding in en buiten het bad om. Ik voelde me gedragen en we gingen het aan met elkaar. Elkaar dragen en begeleiden vond ik een bijzondere ervaring. Zoveel rust en liefde in en door mij heen.

 

 

Wat was mijn intentie/doel? En wat zijn mijn resultaten?

Gaan voor mijn eigen weg in liefde en vertrouwen. Staan in mijn kracht. Ik ben meer in mijn lichaam gezakt en ik voelde heel veel liefde. Wat heb ik mezelf toch serieus genomen, ik heb daar erg om gelachen tijdens de sessies. Laten we dansen en plezier maken met wat er is. Het mag zacht zijn.

Ik heb altijd zo hard gewerkt, fysiek als mentaal. Mijn benen hebben mij staande gehouden en de oude spanning mag ik meer gaan los laten. Dankbaar dat ik dit heb gevoeld en meer aandacht heb kunnen geven.

Ik mag liefde stralen. Ik ben los van wat mij is aangeleerd. Ik ga helemaal voor mijn eigen unieke kracht.

 

 

Waarom zou ik deze retraite en werken met Cynta van C-Coaching aan anderen aanraden?

Cynta straalt energie en vertrouwen uit. Ze heeft de juiste mensen om haar heen waarmee ze een veilige, warme en liefdevolle plek creëert. Jij mag jij zijn met alles wat er is. Een weekend voor jezelf, om echt naar je kern te gaan.

 

 

 

ANDERE REACTIES NA DE RETRAITE

” Ik barst van de energie”

 

“Ik slaap al 2 nachten als een roos en vanacht thuis 10 uur aan een stuk geslapen”

 

“Ik voel me goed, licht en vrolijk en ben super productief vandaag”

 

“Ik vond het heerlijk! Verbindend met mezelf, anderen en mijn geschiedenis. Alles was vol aandacht. Ik voel totale ontspanning en hernieuwd vertrouwen in mezelf”

 

” Ik had al afspraken dat weekend, maar ik voelde zo dat ik erbij wilde zijn, dat ik mijn agenda heb omgegooid. Het hele weekend voelde zo kloppend”

 

“Ik heb altijd hard gewerkt, fysiek en mentaal. Mijn benen hebben mij staande gehouden en de oude spanning heb ik los gelaten”

 

“Cynta straalt energie en vertrouwen uit. Met haar team creëert ze een veilige, warme en liefdevolle plek voor persoonlijke groei. Jij mag jij zijn met alles wat er is. Een weekend voor jezelf, om echt naar je kern te gaan”

 

Inschrijflijst volgende retraite
Vul hieronder jouw naam en e-mailadres in en je komt direct op de wachtlijst voor het eerstvolgende retreat weekend.

Vul hieronder je gegevens in:

BREAK THROUGH WEEKEND met WARMWATER REBIRTHING ADEMSESSIES IN NEDERLAND!

SCHRIJF JE IN OP DE LIJST OM JE ALS EERSTE TE KUNNEN AANMELDEN VOOR DE VOLGENDE RETRAITE

Een volledig verzorgd weekend in een prachtige rustgevende omgeving uniek in de provincie Zeeland in Nederland!

Voor jou!

Wil jij antwoord op de bezinningsvragen die er mogelijk afgelopen jaar omhoog zijn gekomen. Wil je eindelijk eens korte metten maken met bepaalde patronen die je tegenhouden in je leven. Wil je meer zelfliefde ervaren en daardoor je beter kunnen verbinden met anderen. Wil je echt even zijn met je zelf, uit je hoofd in je lichaam en helemaal jezelf zijn zonder maskers. Vanuit zijn, plezier en ontspanning groeien. Je bent van harte welkom tijdens deze retraite. 

Ga voor minder stress, meer zelfliefde, je nieuwe purpose ontdekken, meer voldoening ervaren en kunnen genieten van je leven. 

Verdiep je persoonlijk leiderschap en ontwikkeling. Versterk je fundering als mens. Echte diepe ontspanning en heling ervaren. Juist als je het spannend vind is het mooi om voor ademwerk te kiezen. Het is een hele liefdevolle heling en transformatieve methode. Met mijn team van fantastische ademcoaches, healers en meer sta ik klaar om je een magisch weekend te laten beleven. 

Ben jij 1 van de 14 likeminded mooie mensen die dit moment van persoonlijke ontwikkeling, rust, diepe ontspanning, verhoging energie aangrijpt om de volgende stap te zetten? Meld je aan door op 1 van de knoppen te drukken. 

Wat je krijgt:

  • Een geheel verzorgd weekend gericht op jouw ontwikkeling
  • 2 overnachtingen op een prachtige, inspirerende plek 
  • Gezamenlijke kamers sommige met eigen badkamer
  • Geweldige groene omgeving: met grote tuin omringt door bomen
  • 6 heerlijke, gezonde vers klaargemaakte maaltijden om van te genieten (met jouw dieetwensen wordt rekening gehouden)
  • 2 impactvolle, persoonlijke Rebirthingademsessies in het warmwaterbad
  • 1 diepwerkende Breathworksessie op het droge/matje
  • Professioneel team van door mij speciaal geselecteerde ervaren ademcoaches en begeleiders voor jouw reis
  • 1 check-in call met de groep van 60 minuten na het weekend

De laatste keer dat dit weekend plaats vond, is twee jaar geleden. Ik weet nog niet of en wanneer de volgende editie zal plaatsvinden.

Cynta van den Broek en wat deelnemers over haar zeggen

Cynta van den Broek van C-Coaching
 
16 jaar ervaring in het coachen en trainen van mensen/groepen mensen naar een hogere kwaliteit van leven
 
Sinds 7 jaar allround ademtrainer en -coach in o.a. Rebirthing en Transformational Breath 
 
Firestarter: Cynta raakt je en zet je in beweging. Ze gaat direct naar de kern. Voor sneller en succesvol resultaat
 
Nuchtere Brabantse zachte G en doet aan spiritualiteit
 
 
 
Deelnemers over de retraite en over Cynta
 
 
 
‘Cynta is heel professioneel en ervaren. Ik voelde me meteen veilig. Sindsdien laat ik me minder beïnvloeden door wat andere mensen van me denken’
Floor (46)
 
‘Van alleen maar werken en geen ander doel meer in mijn leven zien, naar nu meer ruimte voor wat ik daarnaast wil doen in mijn leven om plezier te beleven. Na de breathworkbegeleiding van Cynta kon ik weer grapjes maken en was de tijd van overleven voorbij. 
 
Jeroen (34)
 
‘Ik voel me niet snel veilig in groepen, maar ik verbaasde mezelf dat ik me zo veilig voelde dat ik spontaan over mezelf heb gedeeld.’ 
Anne (52)
 
‘ Dankzij breathwork bij Cynta ben ik nu klaar voor de volgende fase in mijn leven’ 
Tim (40)
 
‘ Cynta helpt je met Breathwork op een luchtige manier. Met haar frisse kijk, humor, expertise.’ Ik voelde me al snel vertrouwd en kon helemaal mezelf zijn bij Cynta.’ Ik voelde me daarna echt 20 kilo lichter’ 
Daphne (35)
Inschrijflijst volgende retraite
Vul hieronder jouw naam en e-mailadres in en je komt direct op de wachtlijst voor het eerstvolgende retreat weekend.

Vul hieronder je gegevens in: