WACHTLIJST UNIEK RETREAT
12-14 MEI 2023
met Warmwater REBIRTHING BREATHWORK

Wachtlijst retreat weekend 2023
Vul hieronder jouw naam en e-mailadres in en je komt direct op de wachtlijst voor het retreat weekend 2023 .

Vul hieronder je gegevens in:

EEN WEEKEND IN ALLE RUST MET FOCUS OP DE INTERNE JIJ BEZIG, DIEPE ONTSPANNING IN EEN VEILIGE BUBBEL MET GELIJKGESTEMDEN, MET DE NADRUK OP ZIJN EN PLEZIER

ZODAT JE JE WEER ALS HERBOREN VOELT

De ervaringen van deelnemers die je voorgingen

 

” Ik barst van de energie”

 

“Ik slaap al 2 nachten als een roos en vanacht thuis 10 uur aan een stuk geslapen”

 

“Ik voel me goed, licht en vrolijk en ben super productief vandaag”

 

“Ik vond het heerlijk! Verbindend met mezelf, anderen en mijn geschiedenis. Alles was vol aandacht. Ik voel totale ontspanning en hernieuwd vertrouwen in mezelf”

 

” Ik had al afspraken dat weekend, maar ik voelde zo dat ik erbij wilde zijn, dat ik mijn agenda heb omgegooid. Het hele weekend voelde zo kloppend”

 

“Ik heb altijd hard gewerkt, fysiek en mentaal. Mijn benen hebben mij staande gehouden en de oude spanning heb ik los gelaten”

 

“Cynta straalt energie en vertrouwen uit. Met haar team creëert ze een veilige, warme en liefdevolle plek voor persoonlijke groei. Jij mag jij zijn met alles wat er is. Een weekend voor jezelf, om echt naar je kern te gaan”

 

 

 

BREAK THROUGH WEEKEND met WARMWATER REBIRTHING ADEMSESSIES IN NEDERLAND!

12 – 14 MEI 2023 volledig verzorgd weekend in een prachtige rustgevende omgeving uniek in Nederland!

Voor jou!

Wil jij antwoord op de bezinningsvragen die er mogelijk afgelopen jaar omhoog zijn gekomen. Wil je eindelijk eens korte metten maken met bepaalde patronen die je tegenhouden in je leven. Wil je meer zelfliefde ervaren en daardoor je beter kunnen verbinden met anderen. Wil je echt even zijn met je zelf, uit je hoofd in je lichaam en helemaal jezelf zijn zonder maskers. Vanuit zijn, plezier en ontspanning groeien. Je bent van harte welkom tijdens deze retraite. 

Ga voor minder stress, meer zelfliefde, je nieuwe purpose ontdekken, meer voldoening ervaren en kunnen genieten van je leven. 

Verdiep je persoonlijk leiderschap en ontwikkeling. Versterk je fundering als mens. Echte diepe ontspanning ervaren. Juist als je het spannend vind is het mooi om voor ademwerk te kiezen. Het is een hele liefdevolle heling en transformatieve methode. Met mijn team van fantastische ademcoaches, healers en meer sta ik klaar om je een magisch weekend te laten beleven. 

Ben jij 1 van de 14 likeminded mooie mensen die dit moment van persoonlijke ontwikkeling, rust, diepe ontspanning, verhoging energie aangrijpt om de volgende stap te zetten? Meld je aan door op 1 van de knoppen te drukken. Vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst, zodat jij als eerste de kans krijgt om je ticket te bestellen kan via de knoppen. 

Wat je krijgt:

  • Een geheel verzorgd weekend gericht op jouw ontwikkeling
  • 2 overnachtingen op een prachtige, inspirerende plek 
  • Je eigen privékamer of gezamenlijke kamer met je partner
  • Geweldige omgeving: in de natuur 
  • 6 heerlijke, gezonde vers klaargemaakte maaltijden om van te genieten (met jouw dieetwensen wordt rekening gehouden)
  • 2 impactvolle, persoonlijke Rebirthingademsessies in het warmwaterbad
  • 2 diepwerkende Breathworksessies op het droge/matje
  • Professioneel team van door mij speciaal geselecteerde ervaren ademcoaches en begeleiders voor jouw reis
  • 1 privé check-in call van 30 minuten na het weekend

Dit weekend zal ik niet vaak organiseren. Ik weet nog niet wanneer de volgende editie zal plaatsvinden.

Voor 777 euro exclusief btw. 

Wachtlijst retreat weekend 2023
Vul hieronder jouw naam en e-mailadres in en je komt direct op de wachtlijst voor het retreat weekend 2023.

Vul hieronder je gegevens in:

Cynta van den Broek en wat deelnemers over haar zeggen

Cynta van den Broek van C-Coaching
 
16 jaar ervaring in het coachen en trainen van mensen/groepen mensen naar een hogere kwaliteit van leven
 
Sinds 7 jaar ademcoach in Rebirthing en Transformational Breath en allround 
 
Firestarter: Cynta raakt je en zet je in beweging. Ze gaat direct naar de kern. Voor sneller en succesvol resultaat
 
Nuchtere Brabantse zachte G en doet aan spiritualiteit
 
 
 
Deelnemers over de retraite en over Cynta
 
 
 
‘Cynta is heel professioneel en ervaren. Ik voelde me meteen veilig. Sindsdien laat ik me minder beïnvloeden door wat andere mensen van me denken’
Floor (46)
 
‘Van alleen maar werken en geen ander doel meer in mijn leven zien, naar nu meer ruimte voor wat ik daarnaast wil doen in mijn leven om plezier te beleven. Na de breathworkbegeleiding van Cynta kon ik weer grapjes maken en was de tijd van overleven voorbij. 
 
Jeroen (34)
 
‘Ik voel me niet snel veilig in groepen, maar ik verbaasde mezelf dat ik me zo veilig voelde dat ik spontaan over mezelf heb gedeeld.’ 
Anne (52)
 
‘ Dankzij breathwork bij Cynta ben ik nu klaar voor de volgende fase in mijn leven’ 
Tim (40)
 
‘ Cynta helpt je met Breathwork op een luchtige manier. Met haar frisse kijk, humor, expertise.’ Ik voelde me al snel vertrouwd en kon helemaal mezelf zijn bij Cynta.’ Ik voelde me daarna echt 20 kilo lichter’ 
Daphne (35)
Wachtlijst retreat weekend 2023
Vul hieronder jouw naam en e-mailadres in en je komt direct op de wachtlijst voor het retreat weekend 2023.

Vul hieronder je gegevens in: