Exclusief individueel belichaamd leiderschap mentortraject

- 4 plekken in 2024 -
- Inschrijflijst-

Interesse in 1 van de 4 individuele mentortraject plekken van 2024? 

Schrijf je hier in voor de inschrijftlijst door een bericht te sturen

‘Van altijd een gejaagd gevoel, hoofd vol to do’s en te weinig tijd voor een privéleven, naar een ontspannen bedrijf en leven op jouw voorwaarden'

Voor wie is het mentortraject

 • Je bent een hardwerkende ambitieuze ondernemer met een grote missie.
 • Je bent streng voor jezelf een echte doorzetter. Niet mauwen maar doorgaan.
 • Tegen je dierbaren ben je kortaf en je reageert snel geïrriteerd.
 • Van de buitenkant ben je een stoere, maar alle innerlijke lasten draag je alleen in stilte.
 • Je bent vergeten waar je naast werken nog plezier uit haalt in je leven.
 • En als je echt eerlijk bent, geeft het ondernemen hoe je het nu doet niet de voldoening en vrijheid die je zocht toen je begon.

ERVARINGEN VAN ONDERNEMERS DIE JE VOORGINGEN

TIM, (39) ONDERNEMER EN STORYTELLER

“Magisch, zo zou ik breathwork van C-Coaching willen noemen. Ik had wel eens ademhalingstherapie gehad en daar voelde ik me dan even beter door. Maar dit was wel een stukje intenser. Ik ging naar Cynta, omdat ik privé door nogal een turbulente tijd ging, waarbij ik het belangrijk vond dat ik me staande zou houden en dicht bij mezelf zou blijven.

Ik geloof in de kracht van ademhaling en na meerdere malen gelezen te hebben over breathwork, koos ik voor het Breathwork Coach Traject van C-coaching. Cynta neemt echt de tijd voor je. Voorafgaand aan een sessie kun je vrijuit vertellen en bedenk je samen op welk mantra je gaat ademen. De eerste keer wist ik niet wat ik meemaakte. Door verbonden adem te halen (geen pauze tussen uit en in), ging mijn hele lijf tintelen en had ik het idee dat er van alles van me afviel. Dezelfde dag heb ik mijn hele agenda leeg geveegd, ik wilde alleen maar lekker op de bank liggen en lezen. Ik kwam helemaal tot mezelf.

De sessies daarop waren iets minder intens, maar gaven mij wel verlichting en kracht. Daarbij gaf Cynta goede adviezen voor mijn eigen proces. Wat sessies heel mooi maakt, vind ik, is dat je eerst heel intensief ademt, maar dat die ademhaling vervolgens rustiger wordt, totdat je in een soort van meditatieve rust belandt. Waar Cynta in het begin van de sessie coachend duidelijk aanwezig is, is ze op het eind zonder woorden aanwezig. Ik zou het ‘ademhealing’ willen noemen.

Mooi is verder dat ik goede handvatten heb gekregen voor oefenen met verbonden ademhaling, om nog meer ruimte te creëren in mijn lichaam. Ik kan elke ondernemer het Breathwork Coach Traject aanraden, want je komt veel dichterbij je kern en dat is wat je krachtig maakt als ondernemer.”

FLOOR (46) 

 

Voordat ik me door Cynta liet coachen had ik veel last van piekeren en slecht slapen. Ik vond het lastig om werk gerelateerde keuzes te maken, had angst om fouten te maken en liet me beïnvloeden door wat anderen van me zouden denken.

Ik vind het heel bijzonder wat breathworksessies met je doen. Zowel tijdens de sessie als daarna: de tintelingen in het lichaam, de emoties die je voelt en de ontspanning en de lichtheid daarna. Ik voel me meer met mijn voeten op de grond staan. Alles stroomt meer en ik ben meer in verbinding met mijn lichaam en mezelf. Ook ben ik in beweging gekomen.

Door breathwork heb ik een betere nachtrust, meer helderheid m.b.t. keuzes maken in werk en het gevoel dat ik me minder hoef te laten beïnvloeden door wat andere mensen van de keuzes vinden.

Cynta is heel professioneel en ervaren. Ze geeft je een heel erg veilig en vertrouwd gevoel en ze voelt goed aan wat je nodig hebt tijdens de sessie. Ze neemt echt de tijd voor je.

Efri (37) Ondernemer, eigenaresse kapperszaak

 

“Cynta gaat meteen naar de kern. Ik zou met Cynta samenwerken wanneer je sneller en succesvol resultaat wilt. Als je twijfelt, gewoon doen. Resultaat heb je meteen. Ik voel me veel meer ontspannen en energiek. Bizar dat zo iets simpels als de adem zo krachtig is”

 

“Voor als je er sterker uit wil komen na een bevalling, sneller wil herstellen en daarnaast ook een succesvolle zakenvrouw wil zijn.”

Gues what: je bent gegijzeld door je bedrijf

Herken jij jezelf in het volgende?

 • Je hoofd is vol en onrustig.
 • Je vindt het lastig om echt even stil op de bank te zitten en niks te doen. Je moet je tijd namelijk wel nuttig besteden.
 • In slaap komen of goed en diep doorslapen is lastig.
 • Misschien ben je al een keer overwerkt, overspannen of burn-out geweest. 
 • Jij geloofd dat je pas bestaat wanneer je presteert. 
 • Je zit mentaal gevangen in jezelf. 
 • Je lichaam geeft het al aan: ik kan zo niet meer verder. 

Waar gaan we aan werken: 

 • Hoe zorg je voor een goede balans tussen privé en business.
 • Verdieping en verbetering in je betekenisvolle relaties.
 • Je kunt weer veel vaker ongedwongen, oprecht lachen vanuit je hart.
 • Je ogen stralen weer.
 • Je onderneemt weer met plezier en vanuit ontspanning. 

Herken jij jezelf hierin of ken jij deze ondernemer?

Wil jij van verkrampt en uitgeblust ondernemen en leven, naar meer rust, minder spanning en stress en vrij leven. Misschien weet je nog niet helemaal hoe en wat wel of vind je het moeilijk te geloven dat het voor jou anders kan. Het kan anders en jij kan het ook! Wat voor bedrijf je ook hebt. Je weet wel hoe ik het leven nu doe wil ik niet meer.

 

Bij C-Coaching help ik je van verkrampt en moeizaam overleven, naar vrij leven vol levenslust

BREATHWORK MENTOR TRAJECT

Na het volgen van dit mentortraject:

 • Zijn er blokkades in je lichaam losgeschoten, zodat je bewust merkt dat je lichaam eindelijk weer kan ontspannen
 • Heb je rust in je hoofd, zodat je weer overzicht hebt over je leven
 • Ervaar je energie en ontspanning in lichaam en geest
 • Onverwerkte emoties worden opgeruimd, zodat je beter om kan gaan met oude saboterende patronen. Zo zet je stappen naar een stressvrij leven en onderneem je vol vertrouwen
 • Ben je in contact met je gevoel en intuïtie, zodat je voelt en van binnen weet welke gezonde keuzes je nu mag maken die passen bij wie je echt bent. Ongeacht de verwachtingen van anderen.
 • Je maakt het lef en de avonturier in jezelf wakker, zodat je die keuzes ook echt gaat uitvoeren
 • Heb je deze ademtechniek onder de knie en kan je zelfstandig korte zelfsessies van 10 minuten doen

Inhoud van het mentortraject 

 • Vanaf 8 sessies: 7 ademsessies Online of in Utrecht 1 online coachsessie
 • Bij aanvang 1 online coachsessie
 • Persoonlijke uitgebreide ademanalyse

Inclusief

 • Persoonlijk StressVRIJ Leven Plan
 • Persoonlijk Terugvalpreventieplan
 • Ademoefening voor dagelijkse vooruitgang

Yes wil je starten met het breathwork mentortraject! 

Plan dan meteen hiernaast in mijn agenda je kennismakingsgesprek in
 Dan kijken waar je tegen aanloopt en of we een match zijn en andere vragen? Vraag ernaar tijdens het kennismakingsgesprek. 

De investering voor jou nu: 

Vraag nu een matchgesprek aan

Via onderstaand formulier kun je direct gratis en vrijblijvend een matchgesprek van 30 minuten plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we waar jij tegenaan loopt, waar je heen wil en wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen. Zit jouw gewenste tijd er niet bij vraag dan een matchcall aan via het contactformulier.

Op de tijd en datum die je kiest wordt je gebeld vanaf een zichtbaar 06-nummer. Zorg ervoor dat je tijdens dit gesprek zo min mogelijk wordt afgeleid. Dan kunnen we het meeste uit de 30 minuten halen

Ademervaringen van anderen

Ademervaringen van klanten

“De combinatie van nuchterheid, empathie, resultaatgerichtheid en gevoeligheid maakt dat Cynta goed is in wat ze doet. Ze krijgt jou weer in beweging. Als je dingen wil doen ondanks dat je het spannend vindt of nog niet alles weet, dan raad ik je aan om met Cynta samen te werken.  Cynta raakt je echt met haar energie. Ze geeft hoop en is een bruistablet die jouw levensknop aan zet!”

Gerard (42) Eigenaar Fitnesscentrum

“Mijn ademsessie was een hele inspirerende en prettige ervaring. Cynta is erg deskundig en neemt ruim de tijd voor de ademsessie zelf, maar ook de voor- en nabespreking vond ik persoonlijk erg prettig. Gedurende de sessie is ze contant alert en geeft de juiste en prettige instructies. Na mijn eerste ademsessie was het een stuk rustiger in mijn hoofd en kon ik weer vol energie de rest van de week tegemoet. Ik kijk erg uit naar de volgende sessie.”

Aniek (29) Manager

“Ik vond de ademsessie een hele prettige ervaring. De sessie bracht een hoop los waar ik direct mee aan de slag kon. Cynta kon me goed ondersteunen. Ik had het gevoel dat zij precies wist waar ik hulp mee kon gebruiken.”

Daniella (26), Yoga Teacher

Dankzij het coachtraject bij C-Coaching ben ik nu helemaal klaar voor een volgende fase in mijn leven

Tim (40) Ondernemer Adviesbureau en Internationale detailhandel

‘Ik was alleen maar aan het werk in mijn bedrijf. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond toch wel stiekem overwerkt toen ik aan mijn ademcoachprogramma bij Cynta begon. Onlangs was ik bij mijn moeder op visite toen zij zei “Je begint weer grapjes te maken”. Ze had gelijk, dat had ik al bijna een jaar niet meer gedaan.

Jeroen (33) Ondernemer Orthomoleculair therapeut

Ik heb mij door diverse coaches laten coachen,
alleen een ademwerkcoachsessie, dat was nieuw voor mij.
Niet te vergelijken met andere type coaching.

Na de sessie voelde ik mij 20 kilo lichter.
De dagen erna heeft dit nog doorgewerkt en
zijn er kwartjes gevallen voor mij.

Daphne, (33) Lifecoach – Intuïtiecoach

 

DSC_9665-bewerkt-2

Inschrijven nieuwsbrief