MAANDELIJKSE ONLINE GROEPSADEMSESSIES

Samenkomen in verbinding voor meer energie, positiviteit en ontspanning

Agenda

Donderdag 17 maart = VOL

Dinsdag 12 april

Donderdag 28 april

Donderdag 12 mei 

Zet ze in je agenda

De voordelen van Verbonden Breathwork

Fysiek

Stresspijntjes en spanningen komen los. Meer ruimte in je lichaam om gezond te ademen. Meer rust en ontspanning in je lichaam. Betere lichamelijke gezondheid t.a.v. astma, stress gerelateerde klachten of hoge bloeddruk. Ondersteunen bij angst of hyperventilatie. Meer energie, beter slapen. Verbetering conditie en atletische kunnen. Meer zin in seks, fijnere orgasmes. Meer vitaliteit en prettiger ouder worden.

Emotioneel/mentaal

Emoties die je hebt vastgezet en nog niet verwerkt ruim je op. Beter omgaan met depressie, boosheid, angst, verdriet en onrust.

Je krijgt meer inzicht in je eigen hardnekkige gedachte- en gedragspatronen en kan deze in positieve richting in beweging zetten. Loskomen van een ‘vol’ hoofd, Verbetering van het concentratievermogen en focus. Oude (onbewuste) ‘trauma’s’ kunnen geheeld worden.

Zingeving/Spiritualiteit

Je kan inzichten krijgen over wat je nu echt wil in je leven. Dit komt omdat je ook op onderbewust niveau werkt tijdens het ademen. Je blijft tijdens de sessie wel ook in je bewuste en hebt dus volledige controle. Dit maakt het veilig. Je maakt verbinding met je hogere zelf, spirit. Je kan boodschappen doorkrijgen. Innerlijke kindsdelen of zielsdelen kunnen geheeld worden. Het stimuleert en activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Het brengt je dichter bij jouw echte ik. 

Het gaat vele malen dieper dan yoga, meditatie of mindfulness. Er is geen ervaring voor nodig. 

De ademsessie

Maandelijkse online ademsessie vanuit je huis via zoom.  20:00 uur. 

Is dit je eerste keer kom dan al 19:30 uur online, dan geeft Cynta je een introductie. 

Van 20:00 tot 21:00 uur is de ademsessie. Daarna is er nog ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en vragen. 

Er is geen ervaring nodig. Nederlands- en Engelstalig mogelijk.  

Opgelet: Deze online groepsademsessies worden  afgeraden voor mensen met hartklachten, epilepsie, psychiatrische ziektebeelden, glaucoom (verhoogde oogboldruk), zwangerschap. Twijfel je raadpleeg dan altijd eerst je arts of behandelaar.

Investering in je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid

1 sessie 22 euro exclusief btw

Wil je de adem open en vrij houden en je gezondheid goed onderhouden ga dan meteen voor de 3 sessies voor de komende maanden met korting voor maar 17 euro exclusief btw. per sessie. 

Ervaringen van deelnemers die je voorgingen

  • Cynta gaf fijne begeleiding en gaf heldere en concrete instructies hoe ik vrijer kon ademen
  • Ik voelde me meteen veilig onder de begeleiding van Cynta. 
  • Ik kon helemaal mezelf zijn. Alles was welkom
  • Door de begeleiding van Cynta en het ademen in de groep, maakt dat ik minder werd afgeleid dan wanneer ik zelf alleen ademsessies doe. Ik ging daardoor dieper. 
  • De inbreng van de andere deelnemers gaf mij extra inzichten. 

Kim ~ deelnemer en zelf ademcoach ~

Cynta is heel uitnodigend en duidelijk in haar verhaal wat we gaan doen. Tijdens de sessie geeft ze fijne boodschappen door die bij mijn intentie passen. Technisch goede coaching en motivering om door te ademen. Ook de afsluiting was prettig, zodat ik weer helemaal geland was en verder kon met mijn avond.

 

Wil jij dit ook? Schrijf je nu in via de knoppen