Ademen in en uit, zo simpel en zo krachtig

Eerder dit jaar kwam ik voor het eerst in aanraking met ademwerk. De ervaring van 1 ademsessie was genoeg. Dit is het! Dit past helemaal bij mij. Met deze effectieve, wetenschappelijk onderzochte methode ga ik ook anderen helpen. De keuze om de opleiding tot Conscious Breathwork Practitioner te volgen, liet dan ook niet lang op zich wachten. Wat een onbeschrijfelijke ervaring. Dit gun ik iedereen, daarom nu als ademcoach deze bijdrage. Over wat ademwerk voor jou en jouw uitdaging kan betekenen.

“Breathing affects your respiratory, cardiovascular, neurological, gastrointestinal, muscular, and psychic systems, and also has a general affect on your sleep, memory, ability to concentrate, and your energy levels.” – Donna Farhi

Hoe kan ademwerk je leven positief veranderen? De voordelen?

Ademen als helingsmethode voor vele lichamelijke, emotionele en geestelijke uitdagingen in jouw leven..

 • Ademwerk is efficiënt: 1 ademsessie kan gelijk staan aan maanden therapie
 • Innerlijke rust, betere balans en vermindering van stress
 • Verkrijgen van inzichten en verwerken van onverwerkte herinneringen en ervaringen
 • Een betere lichamelijke gezondheid, vitaliteit en leven vanuit het hart
 • Loslaten van negatieve denkwijzen, weerstanden, angsten en belemmerende patronen
 • Verbetering van het concentratievermogen
 • Verbetering of genezing bij astma, stressgerelateerde ziektes, hoge bloeddruk, hartproblemen
 • Verbetering van atletisch kunnen
 • Verhoging seksualiteit
 • Bijdrage aan omgaan met emoties, zoals verdriet, boosheid, angst
 • Pijnmanagement
 • Meer energie

Mijn eigen resultaten na ademwerk?

– Longcapaciteit 400 ml verhoogd (al na 1 sessie)

– Blokkades in mijn borst, buikgebied doorbroken, waardoor optimale buikademhaling gemakkelijker is (Wat een ruimte, wat een verademing)

– Verwerking van diverse onverwerkte ervaringen

– Vermindering stress en een volledig ontspannen lichaam

– Een energieboost van heb ik jou daar

– Meer rust (ja dit kan samen gaan met een energieboost)

– Ik kan beter en mooier zingen (ik zie potentieel)

– Doorbraak in omgang met rouw (een groot cadeau)

– Nog meer zelfvertrouwen

– Meer focus, helderheid, creatie- en manifestatie energie

Waarom ben ik fan en wil ik jou ademwerk laten ervaren?

Ademwerk is simpel, effectief, veilig en de resultaten zijn duidelijk en snel aanwezig.

Het raakt ook aan enkele essenties van het leven. Iedereen wil namelijk liefde ontvangen en gezien worden. Bij mijn ademsessies mag ik vanuit liefde aandacht geven. Iets wat volgens mijn medestudenten van de practitioner echt een kwaliteit van mij is. Ik kan niet wachten om jou te laten ademen. Dit gun ik iedereen.

Wil jij een ademsessie ervaren of ben je nieuwsgierig?

Boek nu jouw ademsessie; zowel te boeken als losse sessies en als onderdeel van de coachings-trajecten.

Stuur een email naar info@c-coaching.nl met je nummer dan bel ik je terug. 

Energieke groet,

Cynta van den Broek

C-Coaching

www.facebook.com/ccoachingtraining/